Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

''Μπαράζ συνεδριάσεων υπό τον πρωθυπουργό ''

Ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου


      Με μπαράζ συνεδριάσεων όλων των κυβερνητικών και κομματικών οργάνων, το ερχόμενο δεκαήμερο ο Γ. Παπανδρέου θέλει, πρώτον, να δείξει στους δανειστές ότι το μνημόνιο τηρείται κανονικά και απαρέγκλιτα και, δεύτερον, στους τρομοκράτες ότι το πολιτικό σύστημα και η κοινωνία δεν τρομοκρατούνται.
       Την Τρίτη θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο παρουσία των υπουργών Εργασίας και Οικονομικών. Οι Α. Λοβέρδος και Γ. Παπακωνσταντίνου θα απαντήσουν στα ερωτήματα των μελών του ανώτερου καθοδηγητικού οργάνου για το Ασφαλιστικό, τις εργασιακές σχέσεις και την εξίσωση των ορίων ηλικίας στο Δημόσιο.
       Με την ευκαιρία θα οριστικοποιηθεί και η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, στο οποίο θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νέων υποψήφιων περιφερειαρχών και οι εκλεκτοί του ΠΑΣΟΚ για τους μεγάλους δήμους.
       Ακολούθως θα συνεδριάσει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ώστε να εκτονωθούν εκεί οι όποιες δυσαρέσκειες υπάρχουν για την κυβερνητική πολιτική. Ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να δεσμεύσει πολιτικά και ψυχολογικά τους βουλευτές του, επισημαίνοντας πως αν δεν υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του μνημονίου δανεισμού, το κράτος δεν θα έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: