Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

''Στην αγκαλιά... του Καραμανλή ο Σαμαράς''



        Ο κ. Σαμαράς απογοήτευσε τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς του (ανάμεσα στους οποίους πολλούς βουλευτές του κόμματός του) όταν στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον κ. Κ. Καραμανλή.
        Οι «σκληροί σαμαρικοί» δυσαρεστήθηκαν διότι πιστεύουν στην οριστική ρήξη με τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά οι πιο αισιόδοξοι εξ αυτών εκτιμούν ότι θα υπάρξει και δεύτερο ημίχρονο.
         Το κλίμα «ευτυχισμένης οικογένειας» εξέφρασε ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ κ. Κ. Τασούλας, ο οποίος, μόλις τελείωσε την ομιλία του ο κ. Σαμαράς, πήρε τον λόγο και είπε: «Μετά την εμπνευσμένη ομιλία του προέδρου,πάμε με νέο αέρα στην αίθουσα στην επερώτηση της ΝΔ για τον τουρισμό».
         Πραγματικά ήταν πολύ «νέος» ο αέρας της Νέας Δημοκρατίας. Οι συνεργάτες του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π.Γερουλάνου έλεγαν στους δημοσιογράφους ότι κανένας από τους πρώην υπουργούς Τουρισμού της ΝΔ που επανεξελέγησαν βουλευτές, δηλαδή ο κ. Δ. Αβραμόπουλος , ο κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλος και ο κ. Κ. Μαρκόπουλος, δεν υπέγραψε την ερώτηση, ούτε προσήλθε για να την υποστηρίξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: