Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ντ. Μπακογιάννη :'' Δεν τίθεται θέμα πρόωρων εκλογών ''

Η ανεξάρτητος βουλευτής κ.Ντ. Μπακογιάννη


        Η ανεξάρτητος βουλευτής κ. Ντ. Μπακογιάννη διαφώνησε με τον κ. Αντ. Σαμαρά, ο οποίος έχει θέσει το κόμμα του σε εκλογική ετοιμότητα, λέγοντας ότι δεν τίθεται θέμα πρόωρων εκλογών και τεκμηρίωσε την άποψή της, λέγοντας το εξής:
      «Εάν πάμε σε εκλογές, η δόση του πακέτου στήριξης θα σταματήσει. Είναι ένας πάρα πολύ απλός λόγος, τον οποίο νομίζω τον καταλαβαίνουν όλοι. Εάν η Ελλάδα μπει και σε εκλογική διαδικασία αυτήν τη στιγμή, από εκεί και πέρα κανείς δεν θα πιστέψει ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση. Και κατόπιν τούτου θα έχουμε μία τελείως διαφορετική συμπεριφορά από τους ονομαζόμενους δανειστές μας».
     «Αρα», πρόσθεσε, «πρέπει οπωσδήποτε αυτό το πακέτο με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο να το βγάλουμε πέρα. Εάν η Ελλάδα θέλουμε να βγει τα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια απ’ αυτήν την κρίση και οι Ελληνες να δουν πραγματικά ελπίδα και φως στην άκρη του τούνελ, κατά τη γνώμη μου πρέπει να ρίξουμε όλο μας το βάρος με συνεργασία -και όχι με κοκορομαχίες- στο να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και να πούμε καθαρά αυτά τα οποία πρέπει να γίνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: