Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Γ.Πεταλωτής : «Φλυαρούν οι καταστροφείς της χώρας»

O κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γ.Πεταλωτής

      «Με πομπώδεις εκφράσεις και ανερμάτιστους βερμπαλισμούς και φλυαρίες δεν καλύπτεται η ανυπαρξία πολιτικού λόγου και εναλλακτικής πρότασης για τη χώρα από την αξιωματική αντιπολίτευση» δηλώνει ο κυβερνητικός
εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής   σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ.
     Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσέθεσε ότι «αποτελεί ύβρη για τον ελληνικό λαό, οι καταστροφείς της χώρας, να μιλούν για 'παράδοση των κλειδιών από την κυβέρνηση, για ανάγκη αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και για διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής».  Ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι «είναι πλέον μάταιο για τον Έλληνα πολίτη, να περιμένει τη στοιχειώδη ένδειξη αντίληψης της πραγματικότητας από τον κ. Σαμαρά και τη ΝΔ.
     Αφού χρειάστηκε να περάσουν εννέα μήνες από τις εκλογές, η ΝΔ βρήκε τη στρατηγική που έψαχνε τόσα χρόνια: Tην ''απαλλαγή'' της χώρας από το μνημόνιο».
      «Ευτυχώς βέβαια ο κ. Σαμαράς φρόντισε στο κλείσιμο του συνεδρίου του κόμματός του να διασκεδάσει τον ελληνικό λαό. Μίλησε για αρραγή ΝΔ και για πρόβλημα ενότητας του ΠΑΣΟΚ», κατέληξε στη δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: