Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Π. Γερουλάνος: «Δεν πρέπει να καταστρέψουμε το ποδόσφαιρο»

Ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος
       «Δεν πρέπει να καταστρέψουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, επειδή δεν μπορούμε να σταματήσουμε 300 ανθρώπους να μπαίνουν στο γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά o υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στο ραδιοσταθμό, Real Fm για τα φαινόμενα βίας που γίνονται  στα γήπεδα.
      Δεν αποσύρεται από το τραπέζι το ενδεχόμενο μη έναρξης του πρωταθλήματος όπως  επεσήμανε ο κ.Π. Γερουλάνος ενώ δήλωσε οτι : «δεν έχουμε εξαντλήσει τα όριά μας» και άρα «οι επιλογές είναι ακόμη πάνω στο τραπέζι, δεν τις έχουμε αφαιρέσει από το τραπέζι. Απλά να ξέρουμε ότι θα πονέσουν όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη και αυτούς που δεν φταίνε».
     Σύμφωνα με τον Παύλο Γερουλάνο, η ΕΠΟ οφείλει να λάβει δύσκολες αποφάσεις και αυστηρά μέτρα, ενώ τόνισε ότι πάρα πολλά ξεκινούν από την ατιμωρησία και είναι συνδεδεμένα με τις χαμηλές ποινές προς εκείνους που παραβαίνουν τους κανόνες.
    «Δεν μπορούν να συνεχίζουν οι ομάδες να κάνουν αυτά που κάνουν και να συνεχίζουν να χρηματοδοτούνται από το ελληνικό κράτος», είπε ενώ παράλληλα ζήτησε να μπουν στο ποινολόγιο της ΕΠΟ ποινές οι οποίες μέχρι τώρα δεν υπάρχουν και η πολιτεία θα έρθει να επιβάλει αυστηρότερες ποινές, επαναλαμβάνοντας, ότι στο τραπέζι διατηρείται το ενδεχόμενο να μην αρχίσει το πρωτάθλημα εάν δεν ληφθούν μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: