Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Γ. Παπανδρέου: «Αφήστε την Ελλάδα ήσυχη να κάνει τη δουλειά της»

Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της Διάσκεψης για την Προοδευτική Διακυβέρνηση.Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξη Τύπου,στο Όσλο
    Είμαστε στο σωστό δρόμο και δεν διαπραγματευόμαστε νέους όρους για την αντιμετώπιση του χρέους μας, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, από το Όσλο, καταγγέλλοντας πως η παραμικρή δυσκολία στην ελληνική οικονομία διογκώνεται και ότι «όλοι έχουν γίνει ειδικοί».
   «Η Ελλάδα βρίσκεται κοντά στην επίτευξη του στόχου απόκτησης πρωτογενούς πλεονάσματος, είμαστε στον σωστό δρόμο» είπε ο Γ. Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας, Γ.Στόλτενμπεργκ, τον πρόεδρο της Σερβίας Μπόρις Τάντιτς, και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Ιρλανδίας, Ε.Γκίλμορ, στο πλαίσιο της Διάσκεψης για την Προοδευτική Διακυβέρνηση στο Όσλο.
    «Προχωράμε μπροστά και δεν διαπραγματευόμαστε νέους όρους» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός, αναγνωρίζοντας πως ο δρόμος είναι δύσκολος, αφού «ακόμα και η παραμικρή δυσκολία στην ελληνική οικονομία διογκώνεται», ενώ «όλοι έχουν γίνει ειδικοί».
   Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι τα «σενάρια καταστροφής» δεν βοηθούν τις επενδύσεις και εν γένει το κλίμα στην αγορά, καταλήγοντας στη φράση:
   «Αφήστε την Ελλάδα ήσυχη να κάνει την δουλειά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: