Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Σκληρή επίθεση Ντόρας σε Σαμαρά - «Θα πέσουν οι μάσκες υποχρεωτικά»


Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας,  Ντόρα Μπακογιάννη
     Λαϊκισμό καθώς και ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές εμμονές καταλογίζει στην ηγεσία της ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να μείνει κρατικός ο ΟΤΕ, προς όφελος προμηθευτών και συνδικαλιστών.
     Η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στο «Βήμα της Κυριακής» εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην ηγεσία της ΝΔ δηλώνοντας ότι η ηγετική ομάδα του πρώην κόμματός της αποτελείται από «πρόσωπα με ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές εμμονές».
« Αυτή η ΝΔ δεν είναι η ΝΔ που εγώ υπηρέτησα. Είναι μια ΝΔ σε φθίνουσα πορεία και οι άνθρωποι που αποτελούν σήμερα την ηγετική ομάδα της ήταν διαχρονικά απέναντί της σε ιδεολογικό επίπεδο, με αντιευρωπαϊκές και ακροδεξιές εμμονές».
  «Τι είναι άραγε ο ισχυρισμός ότι μπορώ να μηδενίσω το έλλειμμα χωρίς θυσίες σε 18 μήνες;
    Τι είναι η λογική τού λέω όχι στις δύσκολες αποκρατικοποιήσεις, όχι στο Ασφαλιστικό και ''ναι μεν αλλά'' στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων;
   Είναι και -λαϊκισμός- και -συμμαχία- με τα κατεστημένα κομματικά, συντεχνιακά και άλλα συμφέροντα του Δημοσίου.     
   Αντίστοιχη ήταν άλλωστε και η πολιτική του στο παρελθόν, όταν έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ για να μείνει κρατικός ο ΟΤΕ προς όφελος των συνδικαλιστών και των προμηθευτών» τόνισε η κ. Μπακογιάννη με  τη συμπλήρωση ενός έτους από τη διαγραφή της από τη ΝΔ, σε συνέντευξή της στο «Βήμα της Κυριακής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: