Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Α.Λοβέρδος: «Αυτή τη στιγμή παίζεται η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα»

Διαψεύδει στρατηγική εξόδου ο Α. ΛοβέρδοςΔιαψεύδει στρατηγική εξόδου από την κυβέρνηση ο υπουργός Υγείας, Αντρέας Λοβέρδος
    Η χώρα παίζει την τελευταία της ευκαιρία υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο Mega, και εξήγησε την επιλογή του να κάνει αυτού του είδους τη δραματική παρέμβαση για ανάγκη αλλαγής λειτουργίας του κυβερνητικού σχήματος.
   O υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε οτι :
   «Ο πρωθυπουργός είναι ο καλύτερα ενημερωμένος από όλους για την κατάσταση», προσέθεσε και υπογράμμισε ότι ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου έχει ζητήσει «να προχωρήσουμε δυναμικά».
   «Εγώ συντάσσομαι με όσους το πιστεύουν αυτό» συνέχισε ο κ. Α. Λοβέρδος, για να τονίσει ότι δεν υποδεικνύει τίποτα στον πρωθυπουργό.
    «Δεν διαμορφώνω στρατηγικές εξόδου όπως έχουν επανειλημμένα πει για μένα», πρόσθεσε.
    «Έξω βλέπουν μία αμηχανία, ότι οι Έλληνες δεν θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και να βγουν από την κρίση», είπε ακόμη, και ζήτησε να υπάρχει σύμπλευση στο λόγο που αρθρώνεται στο εσωτερικό και το εξωτερικό.
    Δήλωσε ότι συμφωνεί με νέες οριζόντιες πολιτικές «όπως έχω καταθέσει στο Υπουργικό Συμβούλιο».

  Τάχτηκε ακόμη υπέρ της αναλογίας 0 προς 5 για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, υπέρ ενός μεσοπρόθεσμου προγράμματος με χειροπιαστά μέτρα αλλά και υπέρ των αποτελεσματικών αποκρατικοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: