Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Γ.Μανιάτης : Ο “Αναβαλλόμενος Ανάβαλος” γίνεται πια “Κατασκευαζόμενος Ανάβαλος”

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννης Μανιάτης
    Μέσα στον Ιούνιο προκηρύσσεται και το τέταρτο και τελευταίο υποέργο του Αναβάλου ''Αναβάθμιση αντλιοστασίου κα φράγματος Αναβάλου'', σύμφωνα με τη δέσμευση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη, στην ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσε η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αργολίδας, με την παρουσία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη, την Κυριακή 15.05.2011 στο Βουλευτικό Ναυπλίου.
    Σύμφωνα με την δέσμευση του αρμόδιου Υπουργού, μέχρι τον Αύγουστο (αφού έχει προηγηθεί η δημόσια προκήρυξη στην Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων), αναμένεται η κατάθεση των προσφορών για την εκτέλεση του έργου, προϋπολογισμού 6.750.000 Ευρώ.
Αναφορικά με το θέμα, ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ, κ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
  ''Σήμερα ξεκινά μια νέα σελίδα για την ανάπτυξη της Αργολίδας με την εξαγγελία από τον αρμόδιο Υπουργό της κατασκευής του έργου για την αναβάθμιση του αντλιοστασίου και του φράγματος του Αναβάλου.

  Ανοίγει πια ένας νέος ιστορικός κύκλος για τον τόπο μας.
   Ο ''Αναβαλλόμενος Ανάβαλος'' γίνεται πια ''Κατασκευαζόμενος Ανάβαλος''.
   Μέσα στη δυσμενέστερη οικονομική συγκυρία των τελευταίων 60 ετών της νεότερης ιστορίας της χώρας, κάνουμε πράξη το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της Αργολίδας. Τα πολλά λόγια περιττεύουν.
    Οι πράξεις αποδεικνύουν το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για την Αργολίδα''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: