Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Κανονικά τα πλέι οφ στο ποδόσφαιρο

Πλούσιο το τηλεοπτικό ποδοσφαιρικό μενού
    Κανονικά θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αποφάσισε σήμερα ο πρωθυπουργός έπειτα από ευρεία κυβερνητική σύσκεψη για τη βία στα γήπεδα.
   Πριν από κάθε παιχνίδι, η αστυνομία και οι αρμόδιοι φορείς θα εξετάζουν αν και κατά πόσον είναι εφικτή η ομαλή διεξαγωγή του.
    Επίσης αποφασίστηκε να δοθεί περιθώριο-τελεσίγραφο στην ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα, για ν' αποφασίσουν από κοινού ποια θα είναι τα συγκεκριμένα βήματα της κάθαρσης στο χώρο του ποδοσφαίρου.
   Αν δεν ληφθούν άμεσα τα κατάλληλα μέτρα κατά της διαφθοράς και της βίας, τότε η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να σταματήσει τη χρηματοδότηση των ΠΑΕ.
   Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, ο υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιάννης Καπελέρης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Γιάννης Σπανουδάκης, ο πρόεδρος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης και ο επιτελάρχης του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, Νίκος Παπαγιαννόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: