Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Γιάννης Μανιάτης - Σύσκεψη για το Σχέδιο Πόλης Άργους

Ο Υφυπουργός  Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης

Σύσκεψη για το Σχέδιο Πόλης Άργους πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, την Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου 2011, μετά από πρωτοβουλία του Υφυπουργού, κ. Γιάννη Μανιάτη.
Στη σύσκεψη
είχαν κληθεί
και συμμετείχαν:
O Γενικός
Γραμματέας της
Αποκεντρωμένης
Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους κ. Δημήτρης Καμπόσος, τα στελέχη της αρμόδιας τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της Περιφέρειας, η Διευθύντρια και τα αρμόδια στελέχη της αντίστοιχης πολεοδομικής κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, οι μελετητές των πολεοδομικών σχεδίων Άργους και Νέας Κίου, εκπρόσωποι των Μηχανικών και Τεχνολόγων Μηχανικών Άργους, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αργολίδας και μηχανικοί εκπρόσωποι των επιχειρήσεων που τους αφορά και τους επηρεάζει η έγκριση του Νέου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Άργους.
   Κατά την διάρκεια της σύσκεψης προσδιορίστηκαν τα προβλήματα και οι δυνατότητες που υπάρχουν για την επίλυση ορισμένων από αυτά.

   Ο Υφυπουργός ζήτησε από τους παρευρισκόμενους, με αφορμή την έγκριση του Σχεδίου Πόλης Άργους, να υπάρξει μια ευρεία συζήτηση σε επίπεδο πόλης, έτσι ώστε να αποτιμηθεί η μέχρι σήμερα πορεία του και να προσδιοριστούν οι πιθανές πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν. Τέλος, δήλωσε την διαθεσιμότητα των κεντρικών υπηρεσιών του Υπουργείου και του ίδιου προσωπικά, να συμβάλλουν θετικά στο ξεπέρασμα των ζητημάτων που κάθε φορά τίθενται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: