Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Γιώργος Πεταλωτής: «Φλυαρεί ασύστολα η ΝΔ - Ζητείται επειγόντως σοβαρότητα »

«Φλυαρεί ασύστολα η ΝΔ» 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής
    Απάντηση στην   ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ, με την οποία ζητείται η παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Η ΝΔ παραπαίοντας ακόμα περισσότερο, συγκρίνοντας προφανώς για άλλη μια φορά την υπεύθυνη, ψύχραιμη και αποφασιστική στάση της κυβέρνησης, με την τραγική δική της διακυβέρνηση, αλλά και την τωρινή έλλειψη προσανατολισμού της, φλυαρεί ασύστολα, υβρίζει, ζητάει παραίτηση υπουργών. Απομακρύνονται κάθε μέρα και περισσότερο από τη σοβαρότητα που έπρεπε να τους διέπει.
    Ας αναλογιστούν επιτέλους ότι αυτοί οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο και στην κατάσταση που όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει».
   Σχετικά με τη μομφή της ΝΔ περί «εκποίησης» της δημόσιας περιουσίας, στην ανακοίνωση του Γ. Πεταλωτή, σημειώνεται: «Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Σαμαράς είχε δηλώσει στο Ζάππειο:  
"Υπολογίζεται ότι ένα σύνολο 50 δισεκατομμυρίων μπορεί να βρεθεί τα επόμενα δύο χρόνια από εμπορική αξιοποίηση μικρού μέρους της ακίνητης περιουσίας και την τολμηρή προώθηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος αποκρατικοποιήσεων".
Υποκριτικά, σήμερα, μας εγκαλούν ποιοι; Αυτοί που στην κυβερνητική τους θητεία χάριζαν εθνική γη με γνωστές αδιαφανείς διαδικασίες. Ζητείται επειγόντως σοβαρότητα» κατέληξε ο Γιώργος Πεταλωτής.
Αναφερόμενος στην έκκληση για παραίτηση του υπ. Οικονομικών είπε ότι έτσι έχουν μάθει στην παράταξη της ΝΔ και ότι λιποτάκτησαν στα δύσκολα και το ζητούν μάταια και από άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: