Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Παπανδρέου: ''Ορατά τα πρώτα θετικά αποτελέσματα''

 
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου

    Τα πρώτα θετικά αποτελέσματα είναι ορατά και επιβεβαιώνουν την ορθότητα των δύσκολων αλλά αναγκαίων αποφάσεων που λάβαμε, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε άτυπη κυβερνητική σύσκεψη.
   Παρατήρησε, ωστόσο, μια αδυναμία στο επικοινωνιακό σκέλος, τονίζοντας ότι αυτά τα θετικά αποτελέσματα «δεν έχουν γίνει, ακόμα, κτήμα των πολιτών».
   Επισήμανε ότι ακόμη ελλοχεύουν κίνδυνοι και η κυβέρνηση θα στρέψει την προσοχή της στον πολίτη συνεχίζοντας να δίνει με σθένος τη μάχη της σωτηρίας της χώρας.
   Αναφερόμενος σε όσα εξελίσσονται στην Ευρώπη, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι όσο η Ελλάδα είναι αξιόπιστη, τόσο θα πιάνουν τόπο οι θυσίες των Ελλήνων και «θα πολλαπλασιάζονται τα καλά νέα».
   Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, η Ελλάδα είναι πλέον παρούσα στις ευρωπαϊκές εξελίξεις και από «μοναδικό πρόβλημα» της Ευρώπης, είναι σήμερα «ενεργό μέρος της λύσης» με τις αποφάσεις που πήρε η κυβέρνηση και τις πολιτικές που εφάρμοσε.
    Η πορεία αυτή θα συνεχιστεί, πρόσθεσε και τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για την κατάληξή της, διότι, όπως είπε, η αισιοδοξία του «προκύπτει από το γεγονός ότι και έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας, είμαστε αξιόπιστοι και είμαστε παντού παρόντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: