Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Γ.Ραγκούσης : « Έχει έρθει η ώρα της αλήθειας. Οφείλουμε να την πούμε»

Σύγκρουση μέχρις εσχάτων εξήγγειλε ο Ραγκούσης
O υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης

  « Έχει έρθει η ώρα της αλήθειας. Οφείλουμε να την πούμε. Άλλοι να την αντιληφθούν και άλλοι να την ομολογήσουν », τόνισε κατά την ομιλία του για τον προϋπολογισμό ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης.
   Αφού έκανε μία αναδρομή στο τι φταίει για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα, προανήγγειλε «σύγκρουση μέχρις εσχάτων».
  «Αυτή είναι και η νέα διαχωριστική γραμμή που διαπερνά πλέον την κοινωνία μας και συνιστά το μείζον πολίτικο διακύβευμα για τη χώρα μας. Από τη μια όσοι έχουν αποφασίσει να συγκρουστούν με τις αιτίες της κρίσης. Από την άλλη όσοι έχουν αποφασίσει να παραμείνουν υποταγμένοι στην απατηλή λάμψη του λαϊκισμού και της ματαιοδοξίας της μεταπολίτευσης», τόνισε.

    Ο κ. Ραγκούσης ανέφερε οτι έργο της κυβέρνησης ηταν να ''καταργήσει τις εξαιρέσεις'' ενώ τόνισε οτι : «Τελειώσαμε την γαλάζια συνέντευξη, τα ψευδεπίγραφα stage και τις συμβάσεις έργου, τα παράθυρα προσλήψεων, τη βιομηχανία των μονιμοποιήσεων και το κλειστό επάγγελμα των συμβασιούχων. Ταυτόχρονα συγκρουστήκαμε με την λογική που θέλει το δημόσιο - φέουδο των ευνοιοκρατικών προαγωγών. Τερματίσαμε το πολιτικό έγκλημα δεκαετιών που σκότωσε την παραγωγικότητα στο δημόσιο».
  O υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης εξήγγειλε εκ νέου αλλαγή του εκλογικού νόμου και σύγκρουση με τη γραφειοκρατία.
  O υπουργός Εσωτερικών, κ. Ραγκούσης ανέφερε οτι : «Έχουμε μόνο μια δυνατότητα. Να τα  καταφέρουμε. Και ένα σημαντικό και αξιόπιστο βήμα σε αυτή τη λυτρωτική πορεία συνιστά και ο προϋπολογισμός του 2011».

Δεν υπάρχουν σχόλια: