Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Π. Γερουλάνος: «Ωρα να χτίσουμε την Ελλάδα που οραματιστήκαμε»

Και το 2011 θα είναι δύσκολη χρονιά
Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος

    «Το 2011 καμιά σχέση δεν θα έχει με το 2010. Αν το 2010 βάλαμε τα θεμέλια για την ανάπτυξη, το 2011 είναι η ώρα να χτίσουμε την Ελλάδα που όλοι μας οραματιστήκαμε», υπογράμμισε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται ο προϋπολογισμός του 2011.
    «Το 2010 πήραμε μέτρα που δεν θέλαμε να πάρουμε για να σώσουμε την Ελλάδα από την χρεοκοπία. Μέτρα που δεν ανήκουν στο πρόγραμμα και τις αρχές του ΠΑΣΟΚ που δεν ανήκουν στις προγραμματικές δεσμεύσεις κανενός κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Αυτό ήταν όμως το χρέος μας και αυτό κάναμε με πλήρη συνείδηση του πολιτικού κόστους που θα είχαμε», τόνισε.
     Συνεχίζοντας επεσήμανε πως  « το 2011 θα είναι η χρονιά στην οποία θα δεσπόσουν οι δεσμεύσεις του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος απέναντι στον Ελληνικό λαό. Με αποφασιστικά και γρήγορα βήματα, φεύγουμε από μια χρονιά που έπρεπε να δείξουμε το έργο μας σε άλλους για να εξασφαλίσουμε κονδύλια για την Ελλάδα και μπαίνουμε σε μια χρονιά που ανοίγουμε νέους δρόμους για την «Ελλάδα που μπορεί». Για την Ελλάδα της ανάπτυξης».
     Τέλος, ανακοίνωσε την κατάθεση και ψήφιση τεσσάρων νομοσχεδίων μέσα στο 2011 τα οποία θα αφορούν στον Αθλητισμό, με ειδική έμφαση στη βία και το ντόπινγκ, τον Ιαματικό τουρισμό, τον Καταδυτικό τουρισμό και τη μείωση της γραφειοκρατίας στις επενδύσεις τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: