Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Μ. Καρχιμάκης: "Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα"



 O γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης
   Ανοίγοντας ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης τις εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης, απευθυνόμενος στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι "είμαστε όλοι συν-δημιουργοί μιας Ελλάδας που αλλάζει παντού, καθώς πριν από 37 χρόνια, σαν σήμερα, ξεκίνησε από τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, τον Ανδρέα Παπανδρέου, η πορεία για την "Ελλάδα των Ελλήνων", την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική δικαιοσύνη". "Αυτό είναι", πρόσθεσε χαρακτηριστικά, "το πολιτικό μας DNA".
   Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι είναι ανάγκη και "πρέπει να τα αλλάξουμε όλα,διαφθορά, γραφειοκρατία, κλεπτοκρατία, αναποτελεσματικότητα, να τα γκρεμίσουμε, ει δυνατόν, όλα σε μια μέρα και να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας νέας Ελλάδας".
«Η παράταξή μας θα βγάλει τη χώρα από την εξάρτηση»
   Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να πουν "όχι στην αντιπαράθεση προσωπικών πολιτικών στρατηγικών" και να δώσουν τη μάχη για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα.
    "Καμία λύση δεν είναι μαγική σήμερα.Τα μέτρα είναι πρόσκαιρα", τόνισε ο κ. Καρχιμάκης.
    Ο κ. Μιχ.Καρχιμάκης επέκρινε τη ΝΔ, λέγοντας ότι "ποντάρει στο σενάριο της αυτοκαταστροφής έχοντας έναν αρχηγό ανεύθυνο, που κοροϊδεύει τον λαό με ανύπαρκτες λύσεις".
   Κλείνοντας την ομιλία του ζήτησε από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να αγωνιστούν, με βάση τις αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη, "για όσα σχεδιάζει η κυβέρνηση μαζί μας και περιμένει όλη η Ελλάδα":
   "Είμαστε το ΠΑΣΟΚ της ανατροπής και της δημιουργίας. Καλώ την "Οργάνωση ΠΑΣΟΚ, με τα άξια στελέχη να βρεθεί στην πρωτοπορία για τις μεγάλες αλλαγές".
    Όπως επισημαίνεται στο ενημερωτικό σημείωμα του Κινήματος, η Εθνική Συνδιάσκεψη αποτελεί το αποκορύφωμα του εσωκομματικού διαλόγου για τη διαμόρφωση ενός προγράμματος επανεκκίνησης στην οικονομία, την κοινωνία και το κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: