Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Γ. Παπανδρέου: «Επιχειρούμε κλείδωμα της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου»

Γ. Παπανδρέου: Επιχειρούμε κλείδωμα της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου»
     Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το 2013 επανέλαβε ο πρωθυπουργός  Γιώργος Παπανδρέου, στους βουλευτές Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας με τους οποίους συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο γραφείο του στη Βουλή, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει την αναγκαιότητα των μέτρων για την αποφυγή της χρεοκοπίας.
    «Επιχειρούμε κλείδωμα της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου» τόνισε ο πρωθυπουργός στους βουλευτές Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας  προσθέτοντας ότι «η σωτηρία της χώρας είναι μονόδρομος».

    Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους βουλευτές πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχε εξαγγείλει ο κ.Παπανδρέου στην ομιλία του στις 12 Σεπτεμβρίου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.
    Ειδικότερα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου που εξεδώθη αργότερα, ο κ. Γ. Παπανδρέου σε συνάντησή του με βουλευτές Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση σε περιβάλλον κρίσης, που επιτείνεται και από τις εξελίξεις διεθνώς και στην Ευρώπη.
    Διαψεύδοντας τα σενάρια που ακούγονται, ο πρωθυπουργός τόνισε πως «επιλογή μας είναι να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία του Ιουλίου», καλώντας τους βουλευτές να είναι «προσεκτικοί στο πως λέγονται κάποια πράγματα».

     Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως η συμβολή των βουλευτών είναι καθοριστική στην προσπάθεια αυτή, λέγοντας πως «εκτός από την μάχη που δίνει η κυβέρνηση, είναι αναγκαία και η ενεργοποίηση όλης της κοινωνίας, όλων των Ελλήνων, στην προώθηση και υλοποίηση κάθε επιμέρους στόχου, που θα μας οδηγήσει και στον μεγάλο στόχο».
    «Για τον λόγο αυτό, δεν πρέπει να φοβόμαστε τον διάλογο, και μεταξύ μας, και με την κοινωνία» τόνισε ο κ. Γ. Παπανδρέου, λέγοντας πως «ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπ.ίσουμε, γνωρίζουμε το πώς, και είμαι βέβαιος, όπως έχουμε ήδη αποδείξει από τη μέχρι τώρα πορεία μας, ότι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: