Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ντ. Μπακογιάννη : «Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί ακροδεξιά στροφή»

Ντόρα: «Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί ακροδεξιά στροφή» Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη
    Επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Bήμα 99,5, ασκώντας παράλληλα σκληρή κριτική προς την κυβέρνηση.
   Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας,  Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι η ηγεσία της ΝΔ πραγματοποιεί μια «ακροδεξιά στροφή», εμφανίζοντας έναν λαϊκισμό, που «δεν υπάρχει παρόμοιος στην Ευρώπη».
    «Έχει ξεπεράσει κατά πολύ τη Λαϊκή Δεξιά. Άλλο να αγαπάς την πατρίδα σου και άλλο να την εκμεταλλεύεσαι και να πηγαίνεις προς την πατριδοκαπηλεία, που διαφέρει πολύ από τον πατριωτισμό» είπε η κυρία Μπακογιάννη.
    Η πρόεδρος της  Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε λόγο για «εικόνα πολιτικού συστήματος που καταρρέει» αφού, όπως είπε, είναι «θλιβερό να καταντάει η Βουλή σε αυτό το επίπεδο».
   «Είναι τεταμμένα νεύρα των βουλευτών, όμως είναι και του ελληνικού λαού, γι' αυτό και απαιτείται αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα» σημείωσε για την ένταση στο εσωτερικό της Βουλής.
    Για τα βουλευτικά προνόμια είπε: «Γίνεται λόγος για τα προνόμια. Κανείς δε μιλάει για τα 70 εκατομμύρια που παίρνουν τα κόμματα. Αυτό είνει το πρόβλημα που δείχνει γιατί το πολιτικό σύστημα είναι κολλημένο. Το παράδειγμα πρέπει να δοθεί από τους βουλευτές και από την πολιτική ηγεσίας, αλλά να μην προχωρήσουμε σε μια εικόνα απαξίωσης» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: