Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Μιχ.Καρχιμάκης : «Ευκαιρία να αλλάξουμε ριζικά τη χώρα»

 
Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ  Μιχάλης Καρχιμάκης
   Έκκληση για ενότητα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ έκανε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, Μιχάλης Καρχιμάκης, κατά τη σημερινή του ομιλία.
   Όπως είπε, «σήμερα είναι αναγκαία όσο ποτέ η ενότητα όλων των δυνάμεών μας, για να στηριχθεί η τιτάνια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμιση χρόνο ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, για τη σωτηρία και την αναδιοργάνωση της χώρας.
   Αυτή την προσπάθεια συντονισμού των δράσεών μας, την έχουμε ξεκινήσει ήδη. Οι εκπρόσωποι της οργανωμένης βάσης μας, των Περιφερειακών και Νομαρχιακών μας Επιτροπών, οι Βουλευτές μας, οι υπουργοί μας, συζητούν εδώ, στο ΠΑΣΟΚ, για τις πολιτικές μας και για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για τις αναπτυξιακές προτεραιότητες κάθε περιοχής», είπε.
   Ο  Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχ. Καρχιμάκης αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις ανοιχτού πολιτικού διαλόγου που διοργανώνονται, προσθέτοντας ότι «στην προπαρασκευαστική περίοδο στην πορεία προς την Εθνική Προγραμματική μας Συνδιάσκεψη, οι διεργασίες αυτές θα ενταθούν. Θα ενταθούν και θα αναδείξουν το σχέδιό μας. Θα αναδείξουν το σχέδιό μας για τη χώρα, αλλά και την προγραμματική και πολιτική υπεροχή του Κινήματός μας, έναντι αυτών που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση, αλλά και έναντι όσων θεωρούν τη σημερινή δύσκολη συγκυρία, ευκαιρία να ψηφοθηρήσουν, αντί για ευκαιρία να αλλάξουμε ριζικά τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: