Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Μιλένα Αποστολάκη : «Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η χώρα»

 H υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μιλένα Αποστολάκη

   «Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» είπε χαρακτηριστικά η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μιλένα Αποστολάκη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.
   «Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου. Τα μέτρα είναι εξαιρετικά σκληρά, με οριζόντιο χαρακτήρα και κάποια μέτρα είναι άδικα και γι’ αυτό είναι και αντιδημοφιλή. Αλλά αυτά τα μέτρα είναι αναγκαία», δήλωσε η υφυπουργός και πρόσθεσε ότι στη δύσκολη προσπάθεια της κυβέρνησης σύμμαχός της είναι η αλήθεια, γιατί «η κυβέρνηση δεν ωραιοποίησε τα πράγματα, είπε και συνεχίζει να λέει αλήθεια.
    «Αν δεν έχεις επίγνωση του τι συμβαίνει, οι αντοχές και οι ανοχές είναι μηδενικές. Ο κόσμος όμως ξέρει τι συμβαίνει και αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα της κατάστασης», συμπλήρωσε η κυρία Αποστολάκη, θεωρώντας ότι στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας πρέπει να μπει το μέτωπο της οικονομίας, καθώς «μεγάλοι αντίπαλοι είναι το χρέος και το έλλειμμα», ενώ η Ελλάδα πρέπει να χτίσει την παραγωγική της βάση.
   Επανέλαβε ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να εξυπηρετηθεί το χρέος και να μην διαλυθεί η χώρα, ενώ σχολίασε το γεγονός ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη να αποδώσουν ευθύνες και εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους και την οργή τους.

   Ωστόσο, προέτρεψε να μην κοιτάμε μόνο στο παρελθόν γιατί «αν αν λέμε συνέχεια πόσα κακά έγιναν στη χώρα, τότε δεν έχουμε μέλλον. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: