Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ε. Βενιζέλος : ''Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλητηριάζει με ψέματα τον λαό ''


  Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του στην συνεδρίαση της οργανωτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες. 
    «Όποιος ισχυρίζεται ότι έχει άλλη λύση οφείλει να την παρουσιάσει, να την τεκμηριώσει», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα και πρόσθεσε:
   «Αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει πλάτη και να στηρίξει, δηλητηριάζει τη συνείδηση, την ψυχή και το μυαλό του ελληνικού λαού με ψέματα».
   Για ακόμη μία φορά ο κ. Βενιζέλος άσκησε σκληρή κριτική και στη Χρυσή Aυγή, λέγοντας ότι εκμεταλλεύεται τα κενά του κράτους, την αδυναμία λειτουργίας της αστυνομίας, τα κενά του κοινωνικού κράτους και την ανάγκη να υπάρχουν παροχές σε ανθρώπους που είναι στην απόλυτη φτώχεια.
     «Έτσι ξεκινά το αυγό του φιδιού και εκκολάπτεται και μετά δεν μπορείς να το συγκρατήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
    Ο κ. Βενιζέλος μίλησε σκληρά για την αντιπολίτευση και τον ρόλο της λέγοντας ότι: «Όποιος νομίζει ότι μπορεί να πουλάει ψεύτικο τσαμπουκά στις διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη πρέπει να δει πως εξελίχθηκαν τώρα οι διαπραγματεύσεις και πόσο πιο δύσκολες ήταν οι προηγούμενες γιατί η Ευρώπη δεν σκέφτεται και δεν αντιδρά ορθολογικά, υπάρχουν πολιτικοί καταναγκασμοί», επεσήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: