Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012


   Ο τεχνοκράτης Μάριο  Μόντι  που ανέλαβε με τις «ευλογίες» της ΕΕ την εξουσία το Νοέμβριο του 2011 αντικαθιστώντας τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα δώσει τέλος στη μακρά αναμονή για τις πολιτικές του προθέσεις με τη συνέντευξη Τύπου που πρόκειται να παραχωρήσει στις 12:00 το πρωί της Κυριακής, ώρα Ελλάδος.
    Οι τίτλοι τέλους της κυβέρνησης τεχνοκρατών του Μάριο Μόντι πέφτουν το βράδυ της Παρασκευής με την παραίτηση του Προφεσόρε ενώπιον του Τζόρτζιο Ναπολιτάνο αφού θα έχει προηγηθεί η κοινοβουλευτική έγκριση του προϋπολογισμού.
  «Ένα χρόνο πριν αυτή η κυβέρνηση ξεκινούσε, αντίθετα σήμερα, και όχι εξαιτίας της προφητείας των ''Μάγια'', πρέπει να τερματίσουμε το ρόλο της» δηλώνει ο Μόντι με δόση ειρωνείας που στρέφεται στη μπερλουσκονική δεξιά.
    Το πολιτικό κλίμα είναι τεταμένο καθ' οδόν προς τις κάλπες με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να συνεχίζει το μπαράζ εμφανίσεων και επιθέσεων κατά της κυβέρνησης Μόντι, έχοντας πλέον πάρει απόφαση πως ο ''Προφεσόρε'' δεν δελεάστηκε από την πρότασή του να οδηγήσει στις κάλπες όλη την κεντροδεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: