Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ευ. Βενιζέλος : ''Προσκλητήριο για πανστρατιά ''

 «Στη μάχη για τη νίκη πρέπει να συστρατευθούν όλοι όσοι αποδέχονται τ ις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος, ανοίγοντας τον δρόμο της επανένταξης στους διαγραφέντες βουλευτές.
  Σαφές κάλεσμα με την προϋπόθεση να είναι συνειδητή η επιλογή της επανένταξής τους στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, απηύθυνε χθες στους διαγραφέντες βουλευτές, κηρύσσοντας τον προεκλογικό αγώνα ο αρχηγός του κόμματος, Ευ. Βενιζέλος.
  Περιγράφοντας νωρίτερα τον  «Οδικό Χάρτη»  του ΠΑΣΟΚ για τις μάχες που πρέπει να δώσει ως «συλλογικό υποκείμενο» και μετά τις εκλογές, ο κ. Βενιζέλος σφράγισε τη χθεσινή κομματική συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου με την απόφασή του να ξεκαθαρίσει το πλαίσιο της επιστροφής, να κάνει το σήμα της «επιστροφής» και να ζητήσει εκ των προτέρων από τους άμεσα ενδιαφερόμενους να απαντήσουν και αυτοί καθαρά, ζυγίζοντας τις προϋποθέσεις και τα δεδομένα.
  «Ως νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ οφείλω να κάνω μια κίνηση ενότητας, η απάντηση στην οποία χρειάζεται μια συνειδητή ανταπόκριση.
   Στη μάχη για τη νίκη, για την πρωτιά του ΠΑΣΟΚ πρέπει να συστρατευτούν όλοι όσοι αποδέχονται τις προγραμματικές θέσεις και την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ, που ξέρει γιατί έδωσε άλλες κρίσιμες μάχες και δη η ηρωίδα κοινοβουλευτική ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, διευκρινίζοντας το πλαίσιο των προϋποθέσεων και απευθύνοντας το κάλεσμα συγκεκριμένα σε όλα τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας που εκλέχτηκαν με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ το 2009 να επανενταχθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: