Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ευ. Βενιζέλος - Σκληρό ροκ κατά ΝΔ και Αριστεράς

 Με την απόφαση να διατηρήσει για την προεκλογική αντιπαράθεση την αξιόπιστη και πλήρως τεκμηριωμένη ρητορική, αλλά ταυτόχρονα να μην αφήσει ''αναπάντητα'' τα   «απόλυτα πολιτικά ψεύδη»  που μοιράζει ο κ. Σαμαράς, θα δώσει ο κ. Ευ. Βενιζέλος τη μάχη της πρωτιάς του ΠΑΣΟΚ κατά τις δύο εβδομάδες που απομένουν μέχρι την κρίσιμη 6η Μάη.
   Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ που μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα «διέσχισε» την Ελλάδα, ξεκινώντας από τον το Ηράκλειο Κρήτης, συνεχίζοντας την «αλυσίδα» των ομιλιών στη Λαμία και φτάνοντας χθες σε Κοζάνη και Γιάννενα, κλιμακώνει την επίθεση προς τον αρχηγό της ΝΔ, ενώ δεν «εξαιρεί» από το «σκληρό ροκ» και τα κόμματα της Αριστεράς.
   Πιστεύει, πάντως, ακράδαντα ότι οι πολίτες θα συγκρίνουν και θα εκτιμήσουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν αρνείται πλέον την αυτοκριτική, ενώ η Νέα Δημοκρατία κρυβόταν επί δυόμισι χρόνια.  
  Ειδικότερα για 13-14ο μισθό και τις δήθεν υποσχέσεις για τη μη κατάργησή τους από τον ''γαλάζιο αρχηγό'', ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι με αυτόν τον τρόπο προσβάλλει τον κ. Λουκά Παπαδήμο και τον ίδιο που ξενύχτισαν διαπραγματευόμενοι. 
   Ο κ. Ευ. Βενιζέλος μιλά για τον στόχο της πρωτιάς του ΠΑΣΟΚ, ώστε να είναι ο εντολοδόχος πρωθυπουργός, δεν εγκλωβίζεται στη λογική του υποψήφιου πρωθυπουργού και μόνο -όπως ο κ. Σαμαράς- και κάνει άνοιγμα συνεργασίας προς όλα τα κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: