Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Βαγγέλης Βενιζέλος - Περιοδείες σε όλη τη χώρα


  Περιοδείες σε όλη τη χώρα και όχι μόνο σε τέσσερις προεπιλεγμένες πόλεις θα πραγματοποιήσει τελικώς ο Βαγγέλης Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, κάτι που γνωστοποίησε και στα μέλη της άτυπης ηγετικής ομάδας (μίνι εκλογική επιτροπή) που συνεδρίασε χθες στην Ιπποκράτους.
   Τα μέλη της επιτροπής συμφώνησαν ότι «πρέπει να οργώσουμε την Ελλάδα και να πάμε παντού» προκειμένου αφενός ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αφετέρου τα κορυφαία στελέχη του κόμματος να θέσουν ξεκάθαρα στους πολίτες το διακύβευμα της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης.
   Στην απόφαση συνέτειναν και τα πρόσφατα αποτελέσματα των μετρήσεων της κοινής γνώμης, που δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κολλήσει δημοσκοπικά και ως εκ τούτου θα πρέπει να ανακτήσει την επαφή του με την κοινωνία.
   Οπως τονίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα τονίσει τα θετικά στοιχεία που θα έχει για τη χώρα η πρωτιά του Κινήματος στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
   Ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ θα θέσει τους πολίτες ενώπιον του διλήμματος για το ποιος μπορεί να ηγηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της χώρας: ο κ. Βενιζέλος ή ο κ. Σαμαράς; 
    Στελέχη που μετείχαν στη σύσκεψη τόνισαν ότι, όπως φανέρωσε και η πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπερτερεί στις θετικές γνώμες των πολιτών ως καταλληλότερος έναντι του κ. Σαμαρά, κάτι που θα πρέπει να το αξιοποιήσει πολιτικά καταδεικνύοντας συγχρόνως τις αδυναμίες του αντιπάλου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: