Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΠΑΣΟΚ - ''Μάχη 6 ημερών για τους αναποφάσιστους''

Μάχη 6 ημερών για τους αναποφάσιστους   Συναγερμός έχει σημάνει στο ΠΑΣΟΚ και στην Ιπποκράτους, καθώς η προεκλογική μάχη βρίσκεται πλέον στην τελική φάση της. 
  Το ΠΑΣΟΚ, απευθύνεται στους πολίτες που, αν και διαμαρτύρονται, σκέφτονται ρεαλιστικά για την επαύριον της 6ης Μαΐου.
   Στην ''αδήλωτη ψήφο'', κυρίως από τη «δεξαμενή» των αναποφάσιστων, στοχεύει το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ένα δυναμικό φινάλε για την προεκλογική περίοδο. 
   Ενα ισχυρό κάλεσμα με «συναίσθημα» στην εποχή της λογικής θα μπορούσε να είναι για την Ιπποκράτους η φράση-κλειδί, για το ξεκλείδωμα ψηφοφόρων που διαμαρτύρονται, αλλά που επιμένουν να «σκέφτονται» ρεαλιστικά για την «επόμενη μέρα». 
   Στη μάχη των έξι ημερών, το ΠΑΣΟΚ επιστρατεύει «εικόνες» από την προοδευτική παραταξιακή πορεία και συνείδηση. 
   Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αποσαφηνίζει ότι ο «πυλώνας» της προοδευτικής παράταξης δεν πρέπει να βγει αδύναμος από την εκλογική διαδικασία, αλλά αντιθέτως να πάρει πρώτος την εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης για να κάνει πράξη όλα όσα εκτιμά ο Ευ. Βενιζέλος ότι είναι δυνατόν να γίνουν για τη διάσωση από τη χρεοκοπία με «ηπιότερο» τρόπο για τους πολίτες, και σε βάθος (όχι διετίας) αλλά τριετίας. 
   Το πρώτο μέλημα λοιπόν του επιτελείου του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ είναι, όπως χθες από τη Θεσσαλονίκη, έτσι και στη συνέχεια και με φινάλε στο Σύνταγμα, να καταφέρει να προσεγγίσει πάλι τους «θυμωμένους» ψηφοφόρους, βάζοντας «αυτονόητα ζητήματα» στη γέφυρα επικοινωνίας.
   «Εχουμε μάθει από τα λάθη μας», λένε από την Ιπποκράτους, εκτιμώντας πάντως ότι η τελευταία κρούση της προεκλογικής επίθεσης δεν μπορεί να βασίζεται στη συγνώμη. 
   Εχουν άλλωστε απέναντί τους ευρεία γκάμα... υποκρισίας -τονίζουν συνεργάτες του Ευ. Βενιζέλου- όπως οι αρχηγοί της ΝΔ και των άλλων αριστερών κομμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: