Σάββατο 28 Απριλίου 2012

''Φυγομαχία'' μέχρι τέλους από Σαμαρά

Φυγομαχία μέχρι τέλους από Σαμαρά  Με προσχήματα διαδικαστικού τύπου επιχείρησε να κρυφτεί ο Αντ. Σαμαράς, για να απορρίψει τη νέα πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τηλεοπτικό διάλογο.
   Με μία ακόμη απόδειξη φυγομαχίας απάντησε χθες στην ύστατη πρόσκληση για τηλεοπτικό διάλογο του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου ο Αντώνης Σαμαράς, κρυπτόμενος πίσω από διαδικαστικού τύπου προσχήματα.
   Η κίνηση του Ευ. Βενιζέλου να επανέλθει στην πρόσκληση για τουλάχιστον ένα ντιμπέιτ, την οποία απηύθυνε προς όλους τους προέδρους κοινοβουλευτικών ομάδων, φαίνεται ότι αιφνιδίασε πλήρως τον Αντ. Σαμαρά, ενώ προβλημάτισε το επιτελείο του επί ώρες για τη «σύνταξη» της απαντητικής επιστολής προς την Ιπποκράτους.
    «Για λόγους σεβασμού προς τον πολίτη προτείνω έστω και την ύστατη στιγμή να συμφωνήσουμε στη διεξαγωγή ενός τουλάχιστον τηλεοπτικού διαλόγου μεταξύ των προέδρων Κοινοβουλευτικών Ομάδων της προηγούμενης Βουλής που συμφωνούν σε κάτι τέτοιο.
   Οι όροι του διαλόγου μπορούν να ρυθμιστούν από τους δημοσιογράφους που θα επιλεγούν ως συντονιστές», τονίζει χαρακτηριστικά στην επιστολή ο κ. Βενιζέλος σημειώνοντας:        
  «Παρότι οι εκλογές της 6η Μαΐου είναι οι κρισιμότερες για τον τόπο μετά το 1974, κινδυνεύουν να είναι αυτές στις οποίες ακυρώθηκε πλήρως η έννοια του τηλεοπτικού διαλόγου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: