Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ε. Βενιζέλος: «Κοιτάμε τους Έλληνες στα μάτια και τους λέμε ότι μαζί αγωνιζόμαστε και θα τα καταφέρουμε, γιατί μπορούμε και στα δύσκολα»

  «Κοιτάμε τους Έλληνες στα μάτια και τους λέμε ότι μαζί αγωνιζόμαστε και θα τα καταφέρουμε, γιατί μπορούμε και στα δύσκολα», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος, τονίζοντας ότι τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ψηφοδέλτια μάχης, με κριτήρια την ενότητα, την ανανέωση και την αξιοκρατία.
   Στόχος μου είναι η συσπείρωση της παράταξης, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και προανήγγειλε την πραγματοποίηση συνεδρίου επανίδρυσης και αναγέννησης του κινήματος, στις 3 Σεπτεμβρίου του 2012.

  Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο για την έγκριση των υποψηφίων την ώρα που διαλύεται η Βουλή, το Κίνημα «έχει μεγάλες οργανωτικές δυνατότητες, η παράταξη υπάρχει, η ψυχή της είναι πολύ δυνατή».
Χαρακτήρισε την προεκλογική μάχη εξαιρετικά δύσκολη αλλά και γοητευτική, αποτελώντας μοναδική ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ για επανασύνδεση με τους πολίτες, που πολλές φορές είναι οργισμένοι και δύσπιστοι.
  Μιλώντας για τα ψηφοδέλτια, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «στρατεύονται όλοι» ώστε να κριθούν από τους πολίτες. Όπως ανέφερε, επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ, ο ίδιος, θα είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης.
  Κατά την εκτίμησή του, η κρατική χρηματοδότηση κομμάτων πρέπει να είναι λιτή, ζητώντας παράλληλα τον έλεγχο των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ από διεθνή ελεγκτική εταιρεία, με όλα τα στοιχεία να αναρτώνται στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: