Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Δέκα βουλευτές αριθμούν πλέον οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Π.Καμμένου



  Το «μαγικό» αριθμό 10 έφθασε στη Βουλή το κόμμα του Π.Καμμένου, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να συγκροτήσουν Κοινοβουλευτική Ομάδα. 
   Ο δέκατος βουλευτής είναι ο Μ.Γιαννάκης (Βοιωτίας).
    Σύμφωνα με το άρθρο 18, στις ΚΟ παραχωρείται ιδιαίτερη αίθουσα στο βουλευτήριο, με χωρητικότητα ανάλογη με τον αριθμό των μελών της. 
   Στους προέδρους των ΚΟ, παραχωρείται ιδιαίτερο γραφείο. Σε περίπτωση που δεν επαρκούν οι αίθουσες, η παραχώρηση ιδιαίτερου γραφείου στους προέδρους των Κ.Ο. γίνεται σύμφωνα με τη σειρά της δύναμης τους. 
   Οι διοικητικές γραμματείες των ΚΟ στελεχώνονται με μετακλητούς υπαλλήλους που διορίζονται με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, μετά από πρόταση του Προέδρου κάθε Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά η ΚΟ της Δημοκρατικής Αριστεράς δεν θα κάνει χρήση της δυνατότητας για μετακλητούς υπαλλήλους.
   Σύμφωνα με το άρθρο 19, η νεοϊδρυόμενη Κοινοβουλευτική Ομάδα έπεται, σε σειρά, της ισοδύναμης παλαιότερης, στην περίπτωση ισοδυναμίας Κοινοβουλευτικών Ομάδων. 
   Οι βουλευτές που έχουν προσχωρήσει στο κόμμα των ''Ανεξάρτητων Ελλήνων'' του Πάνου Καμμένου είναι οι:
     Μιχάλης Γιαννάκης
     Έλενα Κουντουρά
     Πάνος Μελάς
     Μίκα Ιατρίδη
     Κώστας Μαρκόπουλος
     Δημήτρης Σταμάτης
     Μαρία Κόλλια
     Σπύρος Γαληνός
     Χρήστος Ζώης

   Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στο πρωινό του ΣΚΑΙ, ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: