Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της κυβέρνησης

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης

      Νέα συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας. 
   Η σύσκεψη έγινε υπό την προεδρία του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, καθώς ο πρωθυπουργός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη εν όψει της ΔΕΘ.
   Στη σύσκεψη, που είχε αντικείμενο την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής και η διευθύντρια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Ρεγγίνα Βάρτζελη.
   Εκεί, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Πεταλωτή, θα συνεδριάζει σε τακτική βάση «η ομάδα σχεδιασμού» της κυβέρνησης, η οποία ανάλογα με τα θέματα που ανακύπτουν θα εμπλουτίζεται με την παρουσία των αρμόδιων υπουργών, ενώ στις μελλοντικές συνεδριάσεις θα συμμετέχουν οι Νίκος Αθανασάκης και Τηλέμαχος Χυτήρης.
   Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής διευκρίνισε ότι η ομάδα αυτή θα χαράσσει ευρύτερες πολιτικές  και όποτε χρειάζεται θα καλούνται οι αρμόδιοι υπουργοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: