Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Γιώργος Καμίνης ο υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο της Αθήνας


    Ο Γιώργος Καμίνης,είναι πανεπιστημιακός, προέρχεται από την Κεντροαριστερά, αλλά επιμένει να τονίζει τα υπερκομματικά χαρακτηριστικά που θέλει να... κατοχυρώσει για τη συγκρότηση του συνδυασμού του.
    Την Παρασκευή παραιτήθηκε και τυπικά από το αξίωμα του Συνηγόρου του Πολίτη, λόγω της απόφασής του να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας.
   Γνωρίζει ότι έχει απέναντί του έναν δύσκολο αντίπαλο, τον Νικήτα Κακλαμάνη. Πιστεύει ότι ο ίδιος μπορεί να διεισδύσει στον κεντροδεξιό χώρο, ωστόσο ξέρει οτι βασική προϋπόθεση για ένα δυναμικό αποτέλεσμα την πρώτη Κυριακή, είναι η μέγιστη δυνατή συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ.
   Ταυτόχρονα επενδύει στη συσπείρωση των δυνάμεων της Ανανεωτικής Αριστεράς και της Οικολογίας.
    Το σίγουρο είναι ότι έχει αποφασίσει να «μείνει» στη μάχη της Αθήνας και μετά τις εκλογές του Νοέμβρη.
    Το επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία στους συνομιλητές του.     
    Για τη δε συγκρότηση του ψηφοδελτίου, έχει μπροστά του αξιοσημείωτες προτάσεις και «εθελοντές» από διαφορετικούς χώρους.
     Στα τελευταία γκάλοπ, ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης διατηρεί προβάδισμα, αλλά ο μεγάλος αριθμός  αναποφάσιστων δεν διευκολύνει την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων. Σε κάθε περίπτωση, στόχος του κ. Καμίνη είναι να συνεχιστεί η αναμέτρηση και στον δεύτερο γύρο, φιλοδοξώντας να κάνει την έκπληξη - έστω και στο παρά πέντε. Στην Ιπποκράτους τα μηνύματα είναι -όπως υποστηρίζουν- ενθαρρυντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: