Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Μετά το Πάσχα το πρώτο κέντρο κράτησης αλλοδαπών στην Αττική

  Λίγο μετά το Πάσχα θα λειτουργεί στην Αττική το πρώτο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την παρουσίαση των 200 νέων αστυνομικών (199 άνδρες και μία γυναίκα) που εντάχθηκαν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και θα περιπολούν από αύριο Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας.
   Με την κατασκευή του πρώτου κέντρου φιλοξενίας που θα δημιουργηθεί σύντομα, ο κ. Μιχ.  Χρυσοχοΐδης , επεσήμανε η  Ελλάδα στέλνει μήνυμα ότι  όποιος εισέρχεται στη χώρα μας παράνομα δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος και στη συνέχεια θα επιστρέφει στην πατρίδα του.
   Ο υπουργός μιλώντας προς τους αστυνομικούς - ειδικούς φρουρούς αναφέρθηκε στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας λόγο για περιοχή που καθημερινά λεηλατείται και υποβαθμίζεται από χιλιάδες δυστυχισμένους ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα εγκληματικών δικτύων.
   Επίσης,ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Μιχ. Χρυσοχοΐδης, ζήτησε από τους νέους αστυνομικούς - οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες παρακολούθησαν ταχύρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης - να φέρονται στους πολίτες με σεβασμό και εάν χρειαστεί να κάνουν χρήση των όπλων αυτό να γίνεται μέσα στα πλαίσια του νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: