Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ανελέητος πόλεμος ΝΔ - Καμμένου



Ανελέητος πόλεμος  ΝΔ - Καμμένου
  Με... λασποπόλεμο στο Διαδίκτυο και στην αρένα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Twitter) μαίνεται ο πόλεμος ΝΔ και Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε μια χρονική στιγμή που η «γαλάζια» βάση είναι αποσυσπειρωμένη και διαμορφώνονται συνθήκες απενοχοποίησης της ψήφου στον κ. Π. Καμμένο. 
   Η δημοσκοπική και πολιτική πίεση που ασκεί ο κ. Καμμένος έχει σημάνει συναγερμό στο σύστημα εξουσίας της ΝΔ και η εντολή είναι: «εξαφανίστε τον», αν και υπάρχουν και διαφορετικές εισηγήσεις ώστε να μην τον αναγάγουν σε βασικό αντίπαλο.      
  Παρά το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς μίλησε για «κομματίδια» που δεν έχουν αρχές, ιδεολογία και πρόγραμμα, στη ΝΔ λένε ότι είναι πρόβλημα η δυναμική που αναπτύσσει το κόμμα Καμμένου.
  Ο πόλεμος είναι ανελέητος και εσχάτως επιστρατεύτηκαν και στελέχη της λαϊκής Δεξιάς στη Β' Αθηνών. 
  Στη μάχη μπήκαν με ενεργό ρόλο οι κκ. Γερ. Γιακουμάτος και Αδ. Γεωργιάδης (μίλησε για «καραγκιόζηδες»).
   Για «ντόπερμαν» που έχουν χάσει τον έλεγχο και είναι σε πανικό μιλά ο κ. Ι. Μανώλης, βασικός σύμμαχος του κ. Καμμένου, για να απαντήσει ο κ. Γιακουμάτος: «Τέτοια φίδια έτρεφε στον κόρφο της η ΝΔ. Γι' αυτό έφθασε εδώ που έφθασε»
  Σε πολλά ηγετικά στελέχη της ΝΔ το άγχος αρχίζει και μεταβάλλεται σε φόβο υπερκάλυψης του δεξιού λόγου από τον «λαϊκιστή», κατά συνεργάτες του κ. Σαμαρά, κ. Καμμένο, ο οποίος όμως έχει τη δυνατότητα να απευθύνεται με άνεση στα λαϊκά κυρίως στρώματα των αστικών περιοχών που έχουν πληγεί από το μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: