Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Σαμαράς: Απορρίπτουμε τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ

Σαμαράς: Απορρίπτουμε τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ   Τους (τρεις) λόγους για τους οποίους απορρίπτει το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ εξήγησε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στο κλειστό στάδιο του Αιγάλεω με το οποίο ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην δυτική Αττική.


  • Πρώτον, τη θέλει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Για να «πέσει στα μαλακά». Για να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες του που μας πήγε στο Μνημόνιο. Νομίζουν πως θα γλιτώσουν. Αλλά δεν θα γλιτώσουν
  • Δεύτερον, τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ τη στηρίζουν όλα εκείνα τα συμφέροντα και οι συντεχνίες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα. Κι όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ακόμα και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Ή έτσι νομίζουν. Μ' αυτό το πλευρό να κοιμούνται.
  • Τρίτον, τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ την προτιμούν και όσοι - εντός κι εκτός Ελλάδος - θέλουν την αυριανή κυβέρνηση της Ελλάδας, αδύναμη και ελεγχόμενη. Αυτό επιδιώκουν.
  Ο κ. Σαμαράς επέμεινες για «εκλογές στις 6 Μαΐου» οι εκλογές προσθέτοντας: «Οι εκλογές θα γίνουν θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, εμείς δεν φοβόμαστε τον λαό, άλλοι κρύβονται».
  Υποστήριξε ότι δικαιώθηκαν όλες του οι προβλέψεις σε σχέση με το Μνημόνιο: «Από την αρχή προειδοποιήσαμε ότι η συνταγή ήταν λάθος και αποδείχθηκε λάθος, προειδοποιήσαμε ότι θα βαθύνει η κρίση και θα μεγαλώσει το χρέος και επιβεβαιωθήκαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: