Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ανοιχτό αφήνει ο Ευ.Βενιζέλος το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ

Ανοιχτό άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ, εάν μετά τις βουλευτικές εκλογές δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
 «Η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη και όλοι μας έχουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης και θα κάνουμε ό,τι πρέπει ώστε η χώρα να οδηγηθεί εκεί που πρέπει με ασφάλεια και με μία ειλικρινή σχέση με τους πολίτες. Ο πολίτης θα μας πει πώς θέλει να κυβερνηθεί η χώρα» δήλωσε σε συνέντευξή του στον Antenna.
Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «η χώρα πρέπει να μείνει ευρωπαϊκή και να σωθεί» και «όλα τα άλλα είναι περιπέτειες με απρόβλεπτες και δραματικές επιπτώσεις». «Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις» συνέχισε «που διατυπώνουν μία υπεύθυνη πρόταση, μια ευρωπαϊκή πλατφόρμα, μία λύση για τον τόπο η οποία είναι επώδυνη, αλλά είναι συγκεκριμένη, εφικτή και ασφαλής, και κάποιοι άλλοι οι οποίοι δεν κάνουν πολιτική, αλλά κάνουμε έναν πολιτικό ψευτοσυνδικαλισμό. Εκ του ασφαλούς λένε διάφορα αόριστα ή ευχάριστα πράγματα, όπως 'ναι στο ευρώ', αλλά 'όχι στο πρόγραμμα'».
Ο κ.Βενιζέλος ανέφερε για τις δημοσκοπήσεις οτι : 

'' Έχω πλήρη συνείδηση των δημοσκοπήσεων, αλλά οι εκλογές γίνονται γιατί έχουμε δημοκρατία των πολιτών και όχι δημοκρατία των δημοσκόπων''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: