Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Συγκροτήθηκε η επιτροπή αξιολόγησης υποψηφιοτήτων

  Την Επιτροπή Αξιολόγησης Ψηφοδελτίων παρουσίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου στην Ιπποκράτους.
  Τα μέλη της Επιτροπής είναι οι: Βασίλης Γερανίδης, Κώστας Ασκούνης, Γιάννης Σγουρός, Βαγγέλης Αργύρης, Γιώτα Γαζή, Μαρία Αναγνωστοπούλου και Βασίλης Έξαρχος.
  Ο κ. Βενιζέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανακοίνωσε επίσης τη συγκρότηση Επιτροπής Προγράμματος και περιέγραψε τα χαρακτηριστικά της Εθνικής Εκλογικής Επιτροπής.  Την Παρασκευή 6 Απριλίου, προγραμματίζεται σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου, ενώ πιθανότατα θα υπάρξει και νέα σύγκλησή του εντός της Μ. Εβδομάδος, προκειμένου να επικυρωθούν τα ψηφοδέλτια του κόμματος.  
   Για την «αυτοδύναμη Ελλάδα» (που είναι και το βασικό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ), ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέδειξε την ανάγκη να μη σημειωθεί χαλάρωση κατά την εφαρμογή του κυβερνητικού έργου, ειδοποιώντας τα στελέχη να «τρέξουν» για εκλογές πιθανότατα στις 6 Μαΐου.   
   Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι -διευκρίνισε- η νίκη, η πρωτιά και το να καταφέρει το κόμμα να έχει καθοριστικό ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: