Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Βενιζέλος

«Η παράταξη απέδειξε ότι υπάρχει», είπε ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον οποίο επισκέφθηκε για να τον ενημερώσει για τη χθεσινή εκλογή του. Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του κ. Βενιζέλου με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο προκειμένου να ρυθμιστούν τα ζητήματα που σχετίζονται με την παραίτησή του από το κυβερνητικό σχήμα. Το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος θα του παραδώσει τη σκυτάλη του κινήματος.
Ειδικότερα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενημέρωσε και επισήμως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξής του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

«Χαμογελαστό σας βλέπω» είπε ο κ. Παπούλιας για να απαντήσει ο κ. Βενιζέλος. «το δικαιούμεθα» και συνέχισε λέγοντας: «η παράταξη απέδειξε ότι υπάρχει. Πάλλεται η ψυχή της. Μας ξεπέρασε η κοινωνία. Και σας τα λέω αυτά, όχι μόνο ως ανώτατο πολιτειακό παράγοντα, αλλά ως προσωπικότητα που προέρχεστε από τα σπλάχνα της παράταξης».Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε σε σχετική ερώτηση του κ. Παπούλια πως ψήφισαν 240.000 τονίζοντας ότι για τα δεδομένα της συγκυρίας, η συμμετοχή των πολιτών στην εσωκομματική διαδικασία ήταν εντυπωσιακή. «Θα κάνω ό,τι επιβάλει το εθνικό μου καθήκον, για να ξεπεράσει η χώρα την κρίση και να νοιώσει ο πολίτης ασφαλής» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: