Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ανακοινώθηκαν οι βασικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2012

Μπομπ Ουίλσον,Σάσα Βαλτς, Έντουαρντ Χολ, Μπαλέτα του θεάτρου Μαριίνσκι (πρώην Κίροφ) της Αγίας Πετρούπολης, Λεωνίδας Καβάκος, Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι ορισμένα μόνο από τα σημαντικά ονόματα που θα εμφανιστούν φέτος το καλοκαίρι στο Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου.
   Ο βασικός κορμός των εκδηλώσεων του 2012 ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από τον πρόεδρο και καλλιτεχνικό διευθυντή της διοργάνωσης Γιώργο Λούκο χωρίς, όμως, να δοθούν συγκεκριμένες ημερομηνίες και χώροι καθώς, όπως είπε «κάποιες από αυτές έχουν αλλάξει, ενώ ορισμένες άλλες δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί»Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου.
  Ωστόσο, το Φεστιβάλ στην Αθήνα θα είναι συντομότερο σε σχέση με πέρυσι και θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα μεταξύ 8 Ιουνίου και 18 Ιουλίου. 
  Οι παραστάσεις στην Επίδαυρο (όπου θα παρουσιαστούν οκτώ συνολικά παραγωγές) θα αρχίσουν τη δεύτερη Παρασκευή του Ιουλίου.
  Όλοι οι γνωστοί χώροι οι οποίοι φιλοξενούν τα τελευταία χρόνια εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα λειτουργήσουν και φέτος κανονικά (Ηρώδειο, Επίδαυρος, Μικρή Επίδαυρος, Πειραιώς 260, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κτλ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: