Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ντ. Μπακογιάννη: ''Εξαιρετικά κρίσιμες οι εκλογές''



 
  Έκκληση στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να μην ενδώσει στην προεκλογική λογική και να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό στις μεταρρυθμίσεις απηύθυνε από την Κομοτηνή η Ντόρα Μπακογιάννη.
    Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε συνέντευξή τύπου που παραχώρησε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Ροδόπη, προειδοποίησε πως ένας μήνας προεκλογική περίοδος είναι αρκετός για να τιναχθεί ένα ολόκληρο πρόγραμμα στον αέρα και αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών τις οποίες χαρακτήρισε εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον των επόμενων γενεών. 
"Για πρώτη φορά ουσιαστικά, εμμέσως πλην σαφώς, οι Έλληνες καλούνται να επιλέξουν αν θέλουν να μείνουν στην ευρωπαϊκή πορεία, εάν θέλουν να μείνουν στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης ή εάν θέλουν να πειραματιστούν με άλλες υποσχέσεις λαϊκιστικές και δημαγωγίες οι οποίες δυστυχώς θα οδηγήσουν την Ελλάδα στη επιστροφή στη δραχμή", είπε συγκεκριμένα η κα Μπακογιάννη. 
   Παράλληλα είπε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία δεν επέτρεψε στον εαυτό της το δρόμο του λαϊκισμού και της δημαγωγίας και είναι το μόνο κόμμα που δεν μπορεί να κατηγορηθεί για ασυνέπεια καθώς από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα λέει τα ίδια πράγματα. 
   Επεσήμανε επίσης ότι ο μόνος τρόπος για να υπάρξουν δουλειές είναι να γίνουν επενδύσεις και μίλησε για τις ειδικές ζώνες οικονομικής ανάπτυξης και την υλοποίηση βασικών προγραμμάτων που έχουν καθυστέρηση όπως για παράδειγμα τα γεωθερμικά πεδία στη Θράκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: