Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Σε τρία μέτωπα ο προεκλογικός αγώνας του ΠΑΣΟΚ

   Σε τρία μέτωπα θα κλιμακωθεί ο προεκλογικός αγώνας του ΠΑΣΟΚ στο Πολιτικό Συμβούλιο.
   «Προς τα αριστερά και προς τα δεξιά» όπως είπε χθες ο Ευαγ. Βενιζέλος περιγράφοντας το αυτονόητο αλλά και κατά της περιόδου Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου, όπως άφησε σαφώς να εννοηθεί όταν είπε ότι «αν είχαν προχωρήσει έγκαιρα οι διαρθρωτικές αλλαγές τότε θα είχαμε αποφύγει τα οριζόντια μέτρα».
   Με αυτή του τη θέση ο κ. Βενιζέλος ευθυγραμμίζεται με τα όσα είπε χθες η τρόικα στο ευρωκοινοβούλιο όπου κυριάρχησε το μήνυμα «φταίει η Ελλάδα που δεν εφάρμοσε σωστά το μνημόνιο και όχι το πρόγραμμα» φαίνεται όμως ότι η ανάγκη να πάρει ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποστάσεις από την περίοδο Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου, είναι πρώτιστης σημασίας.
   Με απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου εγκρίθηκαν χθες οι αποφάσεις του Ευ. Βενιζέλου που αφορούν την Ιπποκράτους ενώ σήμερα αναμένεται ανακοίνωση της πλήρους σύνθεσης της εκλογικής επιτροπής. 

   Κατά αντίστοιχο τρόπο, η κατάρτιση των ψηφοδελτίων γίνεται επίσης υπόθεση Βενιζέλου. 
   Επικεφαλής θα είναι ο Βασίλης Γερανίδης (ο οποίος δε θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές) και μέλη οι Κώστας Ασκούνης, Γιάννης Σγουρός, Βαγγέλης Αργύρης(ο οποίος επίσης δε θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές) Γιώτα Γαζή, Μαρία Αναγνωστοπούλου και ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Βασίλης Έξαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: