Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Μ.Καρχιμάκης: «Η ζημία του Δημοσίου δεν παραγράφεται»

 
Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης
   Καμιά απόφαση δεν παραγράφει στην συνείδηση του ελληνικού λαού τη ζημιά του Δημοσίου που είναι υπαρκτή και αποδεδειγμένη, παρατήρησε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, κληθείς να σχολιάσει την παραγραφή του αδικήματος της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου για την υπόθεση Βατοπεδίου που αντιμετωπίζουν οι τρεις πρώην υπουργοί της ΝΔ Πέτρος Δούκας, Αλέξανδρος Κοντός και Ευάγγελος Μπασιάκος.
  Κανείς δεν ξεχνά, σημείωσε ο κ. Καρχιμάκης, ότι η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ, έκλεισε την Βουλή για να δρομολογήσει την παραγραφή των αδικημάτων της υπόθεσης Βατοπεδίου, μαζί και με άλλες υποθέσεις.
  «Είχαμε υποχρέωση, υποστήριξε, «να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα διερεύνησης των σκανδάλων από τις φαύλες πολιτικές της».
  «Καμιά απόφαση δεν παραγράφει στην συνείδηση του ελληνικού λαού την ζημιά του Δημοσίου που είναι υπαρκτή και αποδεδειγμένη», πρόσθεσε και υπογράμμισε την ανάγκη πλήρους αναμόρφωσης των διατάξεων περί ευθύνης υπουργών.
  «Η ατιμωρησία πρέπει να σταματήσει να βασανίζει τους Έλληνες πολίτες», κατέληξε στη δήλωσή του ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: