Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ο Αβραμόπουλος και η «εκδίκηση» της Ντόρας

 Η πρόταση της κυρίας
Μπακογιάννη για σύσταση
Εξεταστικής που θα ερευνήσει
τις προμήθειες στον τομέα
της Υγείας την τελευταία
δεκαετία θεωρήθηκε ότι στρέφεται
και κατά του κ. Αβραμόπουλου.
 Αν και η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι στοχοποιεί κάποιον ή κάποιους εκ των υπουργών των κυβερνήσεων Καραμανλή, πολλοί ήταν εκείνοι που κατάλαβαν ότι «φωτογράφισε» τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, αλλά και άλλα στελέχη του κόμματος που λόγω της ιδιότητάς τους είχαν σχέση με τον χώρο της Υγείας.
 Αρκετοί είδαν ότι με αυτή την κίνηση επανέρχεται στο προσκήνιο η έχθρα που υπάρχει μεταξύ των δύο στελεχών και κυρίως αναδεικνύεται ο αρνητισμός της κυρίας Μπακογιάννη έναντι του κ. Αβραμόπουλου.
  Πολλά στελέχη της ΝΔ εκτιμούν ότι με την κίνησή της δεν στοχεύει μόνο στους υπουργούς Υγείας των κυβερνήσεων Καραμανλή, πρωτίστως τον κ.Αβραμόπουλο και δευτερευόντως τον κ. Ν. Κακλαμάνη, αλλά στέλνει και μήνυμα στη Ρηγίλλης. Τα ίδια στελέχη επισημαίνουν ότι με ενέργειά της προειδοποιεί την ηγεσία της ΝΔ ότι αν επιχειρηθεί εμπλοκή της στην υπόθεση της Siemens,με «γαλάζια» συμφωνία, θα υπάρξει μετωπική σύγκρουση.
   Ο κ. Αβραμόπουλος δεν αντέδρασε, όπως και η Ρηγίλλης, ενώ η ίδια η κυρία Μπακογιάννη έσπευσε να διευκρινίσει δημοσίως ότι δεν αναφέρεται συγκεκριμένα σε κάποιο στέλεχος.

  Ο κ. Αβραμόπουλος όμως είναι αποφασισμένος,εφόσον συνεχιστεί η δημόσια συζήτηση, να παρέμβει και να μιλήσει με... στοιχεία και όπως λέει σε συνομιλητές του:
«Η συζήτηση θα έχει πολύ ενδιαφέρον».
   Παράλληλα,έχει αναφέρει σε συνεργάτες του ότι είναι λάθος η δήλωση της κυρίας Μπακογιάννη ότι δεν συζητήθηκε το θέμα της Υγείας σε υπουργικό συμβούλιο.«Υπουργικά συμβούλια συνεδρίαζαν σπάνια.Το θέμα συζητήθηκε σε δύο συνεδριάσεις της Κυβερνητικής Επιτροπής και η Ντόρα όχι μόνο συμμετείχε, αλλά είχε και ερωτήσεις» λένε στενοί συνεργάτες του κ. Αβραμόπουλου.

 Απο :   ΤΟ ΒΗΜΑ Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: