Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Μ.Καρχιμάκης : «Θα προχωρήσουμε ενωμένα και συντεταγμένα για την σωτηρία της χώρας»



















Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης
  Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλιου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης σε συνέντευξη του στο περιοδικό  «Πολιτικά Θέματα» τόνισε οτι :
  «Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε ενωμένα και συντεταγμένα, αγνοώντας το πολιτικό κόστος, σε όλες τις απαιτούμενες κινήσεις για την σωτηρία της χώρας».
   «Η αντιμετώπιση των παθογενειών που μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση, δεν μας επιβάλλεται από την συμφωνία για την χρηματοδότηση της χώρας, αλλά αποτελεί προεκλογική μας δέσμευση. Οι αλλαγές που κάνουμε εξασφαλίζουν ότι η χώρα μας δεν θα βρεθεί ποτέ ξανά στην κατάσταση που την έφεραν οι πολιτικές της ΝΔ.
  Σε αυτή την προσπάθεια και σε αυτή τη φάση, το ζητούμενο είναι η διάσωση και η αναγέννηση της χώρας. Για αυτό θα κριθούμε».
  Σε άλλο σημείο της συνέντευξή του ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχ. Καρχιμάκης αναφέρει οτι :

  «Ο κόσμος, δικαιολογημένα, είναι πικραμένος. Δεν υπάρχει πολίτης που να μην στεναχωριέται από την κατάσταση που βρέθηκε η χώρα, από το γεγονός ότι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός, έφτασαν στο σημείο να λοιδορούνται και να ειρωνεύονται από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ της Ευρώπης.
  Ο δύσκολος δρόμος, είναι αυτός που ακολουθούμε, τον τελευταίο χρόνο.
  Σηκώσαμε τα μανίκια, δουλέψαμε, σώσαμε τη χώρα από τη χρεοκοπία, κάνοντας αυτούς που μας λοιδορούσαν να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες και την αποφασιστικότητα μας να ξεπεράσουμε την κρίση, να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας και να δημιουργήσουμε μια νέα Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: