Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Γ.Μανιάτης - Υπεγράφη η Απόφαση για τη Μελέτη Επέκτασης του Αναβάλου στην Ερμιονίδα - Στην Κοζάνη αύριο με τον Πρωθυπουργό

 
Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννης Μανιάτης
   Υπεγράφη η Απόφαση που εγκρίνει την ανάθεση της μελέτης για την επέκταση του δικτύου του Αναβάλου στην Ερμιονίδα από τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστα Σκανδαλίδη, αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι προαιπαιτούμενες σχετικές διαδικασίες.
   Για την τυπική ισχύ της Aπόφασης, απομένει η προβλεπόμενη από το νόμο ανάρτησή της στο διαδικτυακό τόπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, καθώς και η δημοσίευσή της στο Φύλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, που πρόκειται να γίνουν άμεσα.
    Αναφορικά με το θέμα, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
   «Προχωρούμε σε ένα ακόμη βήμα για την υλοποίηση του έργου του Αναβάλου στο σύνολο της Αργολίδας. Από την εκπόνηση της μελέτης ύψους ενός (1) εκατομμυρίου ευρώ, αναμένουμε τις βέλτιστες λύσεις που θα βοηθήσουν την Ερμιονίδα να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημά της, αυτό της λειψυδρίας».


    Στην Κοζάνη θα μεταβεί αύριο Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννης Μανιάτης, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Α. Παπανδρέου στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στη περιοχή.
  Το Κυβερνητικό κλιμάκιο, με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό, θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων για τα αναπτυξιακά πλάνα που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.
  Το απόγευμα, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνουν από κοινού το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και ο Δήμος Κοζάνης, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να εξαγγείλει την έναρξη της μεγάλης επένδυσης, ύψους άνω του 1 δις Ευρώ, για τη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 200 μεγαβάτ, στην περιοχή της Πτολεμαϊδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: