Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Γ. Παπακωνσταντίνου : «Αμείλικτη η πολιτεία απέναντι στη φοροδιαφυγή»

 
O υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου
   «Η πολιτεία θα είναι αμείλικτη απέναντι σε φαινόμενα φοροδιαφυγής», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας ότι οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν πως δεν θα αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα από το στιγμή που θα τηρείται ο νόμος.
   Σε ομιλία του, σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας στο ΣΔΟΕ, ο υπουργός χαρακτήρισε «κομβικό» τον ρόλο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και προανήγγειλε την ενδυνάμωσή του, ώστε να τιμωρούνται όλοι όσοι φοροδιαφεύγουν και φοροαποφεύγουν.

   Επανέλαβε δε, ότι αναδιοργανώνεται το σύνολο των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την ενίσχυση τομέων, στους οποίους παρουσιάζονται ελλείψεις.
   Αναφερόμενος στη γενικότερη οικονομική κατάσταση, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι οι πολίτες ζητούν να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει και «για εμένα αυτό αποτελεί αρχή, κανόνα και οδηγό πορείας».
  Από την πλευρά του, ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, κ. Γιάννης Καπελέρης, ανέφερε στον χαιρετισμό του ότι «το 2011 θα βγουν στο φως και θα "τελειώσουν" περιπτώσεις μείζονος σημασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: