Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Βενιζέλος : Ματαιοπονούν όσοι ασχολούνται εργολαβικά με τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ

    Σε μια προσπάθεια να αναστρέψει το βαρύ κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέδωσε την Πέμπτη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι στη συνεδρίαση της ΚΟ οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έλαβαν «καθαρή και οριστική απόφαση» πως θα κάνουν «ό,τι πρέπει για να διαφυλαχθεί η πορεία της χώρας έως την έξοδο από την κρίση». 
    «Αυτή του η στάση ανοίγει μέτωπα, προκαλεί διαφοροποιήσεις. 
    Απογοητεύει αυτούς που ασχολούνται εργολαβικά με την επιχείρηση διάλυσης του ΠΑΣΟΚ, αλλά βλέπουν ότι ματαιοπονούν» αναφέρει ο κ. Βενιζέλος.
     Συμπληρώνει πως εδώ και τρία χρόνια το ΠΑΣΟΚ «σηκώνει το σταυρό της διαχείρισης της εθνικής κρίσης, αναγκάζεται να δυσαρεστήσει ομάδες πολιτών που συνδέονται παραδοσιακά μαζί του.
     Σηκώνει το βάρος αλλαγών που έπρεπε να γίνουν εδώ και δεκαετίες και γίνονται τώρα, όλες μαζί, μέσα στην χειρότερη οικονομική συγκυρία των τελευταίων σαράντα ετών».
     Επισημαίνει ότι, όπως και όλη η κοινωνία, έτσι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε ένταση, γεγονός που χαρακτηρίζει «ανθρώπινο και αναπόφευκτο».
     Η επιλογή του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει, «να αναλάβει όχι μόνο την ευθύνη που του αναλογεί ιστορικά για την πορεία του τόπου, αλλά και την ευθύνη άλλων που κρύβονται ή έστω κρύφτηκαν σε προηγούμενες φάσεις» έχει επηρεάσει τα πάντα: την εκλογική και κοινοβουλευτική δύναμη του ΠΑΣΟΚ, τις προσωπικές αντοχές και τη στάση των στελεχών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: