Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Πέτρος Τατούλης : «Είμαστε κάθετα απέναντι στις οριζόντιες και αντισυνταγματικές αποφάσεις που οδηγούν σε κοινωνική έκρηξη»

   Με τους εκπροσώπους των συλλόγων των εργαζομένων της περιφέρειας Πελοποννήσου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, δήλωσε :     
   «Είμαστε κάθετα απέναντι στις οριζόντιες και αντισυνταγματικές αποφάσεις, οι οποίες διαταράσσουν τον οικογενειακό και κοινωνικό ιστό και οδηγούν σε κοινωνική έκρηξη».
     Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, σημείωσε ότι η περιφέρεια στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων γνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά για να στηρίξουν την υπηρεσία στην πολύ δύσκολη αυτή χρονική συγκυρία και προσέθεσε ότι :
    «H περιφέρεια Πελοποννήσου είναι κάθετα απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια, απ' όπου και αν προέρχεται, αποδυνάμωσης των υπηρεσιών της, γιατί σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται ότι με τον τρόπο αυτό δίνονται λύσεις στα σοβαρά προβλήματα, που αντιμετωπίζει η χώρα μας».
       Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των συλλόγων εργαζομένων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη στήριξη της πολιτικής ηγεσίας της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: