Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Α. Ρουπακιώτη από την κυβέρνηση


Καταδίκασε και η ΔΗΜΑΡ την επίθεση σε βάρος του υφυπουργού Παιδείας    Να πέσουν οι τόνοι σχετικά με τις πολιτικές διαφωνίες του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, για προβλέψεις του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, επιθυμεί η ΔΗΜΑΡ.
     Όπως τόνισαν ηγετικά στελέχη του κόμματος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ,  « ο κ. Ρουπακιώτης περιβάλλεται με εμπιστοσύνη και δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του από την κυβέρνηση». 
    Ανάλογη ήταν και η συζήτηση στην άτυπη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί, στα κεντρικά γραφεία της ΔΗΜΑΡ, υπό τον Φώτη Κουβέλη και με τη συμμετοχή ηγετικών στελεχών του κόμματος, στην οποία έγινε ανασκόπηση της λειτουργίας της κυβέρνησης και των κανόνων που θα πρέπει να τη διέπουν, ώστε να μην εκδηλώνονται τριβές.
     Άλλωστε τα ζητήματα αυτά αναμένεται να συζητηθούν σε προσεχή σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών. Στο μεταξύ ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ανέφερε ότι : 
    «Ο κ. Ρουπακιώτης εξέφρασε τις απόψεις του και για το μνημόνιο, από τη στιγμή που υπέγραψε το θέμα είναι λήξαν. Στηρίζουμε τον κ. Ρουπακιώτη.  Νομίζω ότι με τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε αδίκησε το έργο που έχει κάνει στο υπουργείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: