Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Επιμονή να μη μιλήσει... «απεχθάνεται τον περιττό λόγο»!!!


Ο τέως πρωθυπουργός  κ.Κ. Καραμανλής

Σάλο στη Ν.Δ. έχει προκαλέσει η υπόθεση Αγγέλου, καθώς βουλευτές και άλλα στελέχη της ζητούν από τον Κώστα Καραμανλή να μιλήσει για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, για το οποίο αντιμετωπίζει βαριά κατηγορία ο πιο στενός συνεργάτης του, Γιάννης Αγγέλου.
    Ο τέως πρωθυπουργός αρνείται να ανταποκριθεί, όπως είπε ο άλλος συνεργάτης του Ε. Αντώναρος
και να μιλήσει για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
    Βουλευτές της Ν.Δ. κάλεσαν χθες τον κ. Καραμανλή να μιλήσει. «Πρέπει να μιλήσει, αρκεί να μπορεί να ακουστεί», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κ. Μαρκόπουλος στα «Επίκαιρα».
     «Η Ν.Δ. πρέπει να βγάλει την αντιπολιτευτική τακτική της μπροστά. Κι αυτό σημαίνει ότι ο πρώην πρωθυπουργός πρέπει κάποτε να μιλήσει», είπε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό «Αλτερ».
     «Ενα τέτοιο θέμα (Βατοπέδιο) έπρεπε να τύχει της ιδιαίτερης εκτίμησης από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό», είπε στον «Φλας» ο βουλευτής Θ. Γιαννόπουλος. Και πρόσθεσε ότι κάποιοι φίλοι ή συνεργάτες τού κ. Καραμανλή «ενδεχομένως τον πρόδωσαν».
    «Οφείλει να μιλήσει», είπε για τον κ. Καραμανλή ο Γ. Μανώλης, ο οποίος συνέδεσε αυτή την υποχρέωση του τέως πρωθυπουργού με την εκλογική ήττα της Ν.Δ. με 10 μονάδες.
Σε αντίθετη κατεύθυνση,ο στενός συνεργάτης και τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ε. Αντώναρος «Δεν βρίσκω τον λόγο. Ο κ. Καραμανλής τοποθετείται στα θέματα που ο ίδιος κρίνει στον κατάλληλο χρόνο. Είναι ένας άνθρωπος που μιλάει λίγο και απεχθάνεται τον περιττό λόγο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: