Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Γ. Παπανδρέου : ''Πετύχαμε το ακατόρθωτο, είμαστε χώρα άξια εμπιστοσύνης''

Ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου

Παρά τις αντιδράσεις που προκαλεί στην κοινωνία η κυβερνητική πολιτική, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου υποστήριξε με ομιλία του στον Πόρο ότι στους εννέα μήνες που πέρασαν από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, η κυβέρνησή του πέτυχε το ακατόρθωτο.

      Μιλώντας στο κλείσιμο των εργασιών του «Συμποσίου της Σύμης», είπε πως σ' αυτό το διάστημα η Ελλάδα απέφυγε την πτώχευση, αλλά και απέδειξε ότι είναι και πάλι μια χώρα άξια εμπιστοσύνης.
     «Είμαι πολύ πιο αισιόδοξος και σίγουρος ότι σύντομα η Ελλάδα θα είναι μια χώρα πολύ πιο δίκαιη, ευνομούμενη, πιο χαρούμενη και οι πολίτες της θα είναι πιο ευτυχισμένοι» είπε ο πρωθυπουργός.
     Επέρριψε και πάλι ευθύνες στην κυβέρνηση της Ν.Δ, λέγοντας οτι τα τελευταία έξι χρόνια η Ν.Δ  επένδυσε στις παθογένειες της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, για να υπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα και μικροκομματικές επιλογές, που έφεραν τη χώρα στα πρόθυρα της φτώχειας.      
    «Αυτό που συναντήσαμε δεν είχε προηγούμενο. Η χώρα ήταν στα πρόθυρα της πτώχευσης και της κατάρρευσης και η αξιοπιστία της ήταν ανύπαρκτη» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: